PRISMA: een nieuw begin in Nieuw-Delft

Het is zover: de bouw van PRISMA is officieel van start gegaan! De eerste funderingspalen zijn de grond in gegaan en daarmee is de eerste stap gezet naar een prachtig nieuw woonproject in Nieuw-Delft. Dit is natuurlijk een moment om te vieren, en wie kunnen dat beter doen dan de toekomstige bewoners zelf? Daarom nodigde team PRISMA op 8 november alle kopers en geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen op de bouwplaats en kennis te maken met hun (eventuele) nieuwe woonomgeving.

De kopers van de woningen in PRISMA kregen een unieke kans om hun eigen funderingspaal te signeren met hun naam, een wens of een boodschap. Vervolgens werd de paal de Nieuw- Delftse bodem in gedreven. Zo legden de kopers letterlijk en figuurlijk de basis voor hun nieuwe thuis in PRISMA.

Ook de Delftse wethouder Frank van Vliet was van de partij. Hij is zelf nauw betrokken bij de ontwikkeling van het gebied Nieuw-Delft, waar PRISMA een belangrijk onderdeel van is. Hij heette alle aanwezigen van harte welkom en hield een inspirerende toespraak over zijn betrokkenheid bij de gebiedsontwikkeling en over PRISMA, dat hij een aanwinst voor de stad noemde. PRISMA sluit perfect aan bij de visie van Nieuw-Delft: een gebied dat architectuur, ondernemerschap en vernieuwing combineert. PRISMA laat zien hoe de economische positie van Delft versterkt kan worden, met oog voor het milieu en de leefbaarheid. De kopers worden gefeliciteerd met hun nieuwe woning en er wordt uitgekeken naar de oplevering van dit prachtige complex.

Het weer werkte helaas niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Er stond een gezellige tent op het bouwterrein, waar iedereen kon genieten van een drankje en een hapje. Het was een mooie gelegenheid voor de kopers om kennis te maken met hun nieuwe buren, of om nog onbeantwoorde vragen voor te leggen aan team PRISMA. De betrokken architecten, makelaars, ontwikkelaars en het bouwteam waren allemaal aanwezig om kopers en geïnteresseerden te woord te staan. Het was een geslaagde dag en een mooie start van de bouw. We kijken uit naar de volgende mijlpaal: het hoogste punt van PRISMA!